Hogestraat 62 7091 CE Dinxperlo 0315 - 651 112 06-20032555

Laminaat

Wilt u de schoonheid en warmte van de natuur? Maar wilt u ook een onderhoudsvrije vloer die makkelijk schoon te maken is? Dan is laminaat uw oplossing, met zeeën van keus in verschillende motieven en stijlen.Het is zeer eenvoudig aan te leggen, binnen no-time heeft u een kamer omgetoverd tot een warme ruimte met een zeer comfortabele vloer.

Een ongelukje kan natuurlijk gebeuren, maar gelukkig kunt u bij een laminaatvloer makkelijk allerlei soorten vlekken of iets dergelijks makkelijk verwijderen. Zelfs verf of inkt kunt u gewoon met alcohol of nagellakremover verwijderen.

Wilt u een kijkje nemen in ons assortiment van laminaat vloeren of heeft u meer vragen? Kom dan bij ons langs en wij helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuwe laminaat vloer.

PVC Vloeren

De trend van dit moment:

Een pvc vloer biedt enorm veel mogelijkheden met betrekking tot de vormgeving, uitstraling en mogelijke dessins en patronen die met de pvc vloer gevormd kunnen worden. Een pvc vloer is een duurzaam product en er hoeft geen onderhoud aan gepleegd te worden. Dat het een duurzame vloer betreft wordt alleen al duidelijk doordat een pvc vloer vaak toegepast wordt in werkomgevingen waar de vloer veel moet kunnen verdragen en belast kan worden zonder dat de vloer er door beschadigd raakt. Een pvc vloer is een bijzondere vloer die zeker een aanwinst kan zijn voor de woning.

Vinyl

Vinyl is al jaren één van de populairste materialen om je vloer mee te bekleden. Geen wonder, want het is geluidwerend, waterbestendig en betaalbaar voor iedereen. Maar vinyl-vloerbekleding is vooral slijtvast en praktisch.

De kwaliteit van vinyl is de afgelopen jaren enorm gestegen. Het behoort nu tot één van de beste geluiddempers en bevat een dikke slijtlaag. Bovendien zijn de houtmotieven geperfectioneerd en nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Vinyl wordt ook wel zeil genoemd en wordt mat afgewerkt voor een authentieke look. In tegenstelling tot een houten vloer, kun je vinyl eenvoudig met water reinigen.

Contact

Adres
Hogestraat 62
7091 CE Dinxperlo

Telefoon
0315 - 65 11 12
06 - 20 03 25 55

Stuur ons een email via onderstaand formulier.